Se spala foarte bine ficatii, pipotele si copanelele de pui. Pipotele se pun la fiert in apa rece si o lingurita de sare grunjoasa. Se sp...
Blat: Se separa galbenusurile de albusuri . Albusurile se bat spuma pana se intaresc apoi se adauga treptat zaharul si s...
Se spala salata (una mare sau doua mici) foaie cu foaie in mai multe ape apoi se taie mai mare sau mai mica (in functie de preferinta). Ceapa se ta...
Se curata urzicile (proaspete) si se spala foarte bine. Intr-o oala se pune aproximativ 2 l apa si o lingurita de sare apoi se lasa sa fiarba....
Se spala loboda in mai multe ape se se taie fidea mai lata. Legumele se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Cand s-au inmuiat ...
Se spala oasele si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare grunjoasa. Ardeii se taie feliute, ceapa se toaca marunt, iar morcovul si telina ...
Legumele, in afara de spanac, se taie marunt si se pun la calit in putin ulei. Cand s-au inmuiat se adauga spanacul si se caleste aproximativ 20 de...
Cartofii se pun la fiert in coaja. Intre timp se pune uleiul (sau unt) la incins, apoi se toarna pesmetul, amestecandu-se continu sa nu se ard...
Ceapa (de marime medie) se toaca marunt, ardeiul si ciupercile se taie fasii, morcovul se da pe razatoarea mica. Se pune uleiul la incins apoi se a...
Pentru pandispan se separa ouale, se bat albusurile cu sare si zahar pana cand devine o spuma tare si nu cade de pe tel. Se adauga uleiul, sucul de...
Drojdia de bere se amesteca cu zaharul, albusul de ou, uleiul, branza feta si kefirul. Se adauga faina amestecata cu sarea si se framanta pana rezu...
Aluat: Se separa galbenusurile de albusuri, se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana cand spuma...