Meniu

Prajitura cu branza Deserturi

Preparare

Aluat: Se separa galbenusurile de albusuri, se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana cand spuma sta tare fara sa cada de pe tel.

Se adauga faina si se amesteca prin rasturnare pana cand este incorporata toata.In acest fel compozitia ramane aerata si nu necesita praf de copt.

Asamblarea: Branza se amesteca cu toate ingredientele.

Compozitia de pandispan se imparte in doua parti egale.O parte se toarna in tava de copt tapetata cu hartie de copt.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 170° C pentru 7 minute( cat sa prinda o crusta ).

Se toarna compozitia de branza deasupra, apoi se toarna restul de pandispan.

Se reintroduce la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.

Cand este gata se lasa la racit si se portioneaza, apoi se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 297
#branza
Ingrediente


60

Minute

13

Ingrediente

14

Portii
Prajitura cu branzaPrajitura cu branzaPrajitura cu branza

Nici un comentariu inca. Fii primul!