Se foloseste faina din gris pentru ca aceste cornulete sa iasa mai crocante, dar se poate folosi si faina obisnuita. Faina din gris se cerne, se am...
Margarina, la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul, sarea si ouale intregi. Cand s-au omogenizat bine se adauga smantana (sau iaurt), sarea ...
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul si praful de sare iar cand spuma se intareste ca la bezea, se adauga galbenusurile. Se amesteca...
Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul, apoi se amesteca usor cu galbenusurile si faina. Se t...
Cartofii se pun la fiert in coaja. Intre timp se pune uleiul (sau unt) la incins, apoi se toarna pesmetul, amestecandu-se continu sa nu se ard...
Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si sare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si margarina, la temperatura camerei....
Se rad merele, se storc de zeama, si se calesc pe aragaz impreuna cu zahar si zahar vanilat - in functie de cat vrea fiecare de dulce. Se fac 2 compozitii.
Pentru inceput trebuie spus ca avem nevoie de un bol degresat, foarte curat si uscat. Deasemenea si paletele mixerului. In bol se pun doar albusuri...
Gemul: Fructele se stropesc cu zeama de lamaie, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu zaharul si se pun la foc mediu intr-o cratita cu...
Este un desert compus din doua creme delicioase, frisca si fructe. Intr-o cratita cu fund gros, se amesteca ouale, zaharul, sarea si amidonul.Cand ...
Se pune apa cu uleiul si sarea la fiert. Cand incepe sa fiarba, se adauga faina si se amesteca energic pana la incorporare.Cand incepe sa se desprinda de per...
Din punctul meu de vedere, cel mai bine se gateste orezul cu lapte in tuci sau intr-o cratita de tuci . Se pune laptele impreuna cu sarea si zaharu...