Se taie foaia de aluat in 18 fasii de aproximativ 2 cm latime. Se unge fiecare fasie cu ou batut si se pune deasupra baconul. Se prinde f...
Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica si ardeiul se taie fideluta. Legumele se calesc in putin ulei, iar cand sunt patrunse se ...
Condimentele se pun dupa gust. Intr-un bol se amesteca condimentele cu uleiul si se adauga bucatile de pui. Se lasa 20 de minute la rece,...
Se amesteca drojdia cu zaharul, se pune uleiul si apa calduta. Faina se amesteca cu sarea si se pune peste compozitia lichida. Se formeaz...
Legumele se pun la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga apa si se lasa sa fiarba foarte bine, pana sunt moi si a ramas zeama sa le acopere. ...
Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si sare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si margarina, la temperatura camerei....
Drojdia se amesteca cu zaharul, apa si uleiul. Ingredientele uscate (inclusiv sarea) se pun impreuna si se amesteca bine. Se combina ingr...
Prajitura se compune din trei foi de pandispan lipite cu crema.Se foloseste o tava cu dimensiunile de 25/35cm. Prima foaie: ...
Aluat: Se amesteca toate ingredientele (inclusiv bicarbonat stins in otet) si rezulta o coca moale si usor faramicioasa. Se lasa&n...
Varza se toaca marunt, conopida se taie buchetele, iar morcovul rondele. Intr-un vas se amesteca apa, otetul, 3 linguri de sare, zaharul si c...
Ingredientele se amesteca pana la omogenizare rezultand o coca moale, elastica si pufoasa. Se poate folosi si drojdie proaspata (aprox. 25g). ...
Carnea se taie felii subtiri, se asezoneaza cu sare, piper si praf de usturoi, apoi se inveleste in folie de plastic (feliile se aseaza una langa alta) si se...