Toate condimentele se pun dupa gust Carnea se taie cubulete si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga condimentele si se acopera...
Se separa ouale si albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se bat cu margarina (la temperatura camerei), se adauga zaharul, lapte...
Eu prefer foitajul Morarita pentru ca are cele mai bune rezultate.Are doua foi, fiecare de 400 g.prima foaie am impartit-o in 9 patrate. Am luat un...
Se pune apa la fiert si atunci cand da in clocot, se toarna grisul amestecandu-se continu.Dupa cateva minute este gata.Se rastoarna pe o farfurie intinsa, ud...
Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa deoparte. Intr-o tigaie se caleste ceapa pana devine translucida, se adauga condimentele, carnea taiata cubulete s...
Se pun 15 g zahar impreuna cu drojdia si laptele caldut si se lasa 10 min. sa se inmoaie.Dupa aceea se adauga oul,uleiul,restul de zahar,sarea si faina si se...