Meniu

Musaca cu cartofi Bucatarie Traditionala

Preparare

Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica si ardeiul se taie fideluta.

Legumele se calesc in putin ulei, iar cand sunt patrunse se adauga carnea tocata.

Se adauga condimentele si se calesc pana ce carnea este patrunsa.

Se da cratita deoparte si se curata cartofii.

Se feliaza la o grosime de aproximativ 2,3 mm.

Feliile se prajesc in ulei incins pana capata o culoare aurie.

Se scot pe un servet absorbant.

Intr-un vas de yena se pune 1/2 din cantitatea de carne apoi se aseaza feliile de cartofi prajiti, in asa fel incat carnea sa fie acoperita.

Deasupra se pune restul de carne si se acopera cu restul de cartofi prajiti.

Ouale se bat cu sare si piper apoi se adauga mararul tocat.

Se toarna peste ultimul rand de cartofi si se introduce in cuptorul preincalzit la 200°C pentru aproximativ 30 de minute.

Se lasa sa se raceasca un pic, apoi se serveste cu castraveciori acrii.

Pofta buna.

Am facut reteta ... 285
#musaca#cartofi
Ingrediente


60

Minute

11

Ingrediente

8

Portii
Musaca cu cartofiMusaca cu cartofiMusaca cu cartofiMusaca cu cartofi

Nici un comentariu inca. Fii primul!