Se fierb pastele (cele mai bune sunt cele facute in casa-vezi reteta - Ravi...
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele dupa care se adauga faina.Rezulta un aluat moale, fin si matasos. Bolul se acopera cu folie de plastic ...
Se curata cartofii si se taie bastonase (pai). Se prajesc bine in baie de ulei. Cand cartofii sunt rumeniti se scurge aproape tot uleiul ...
Carnea se bate cu ciocanelul de frjptura, incat sa devina subtire si frageda. Se condimenteaza pesmetul si faina, apoi se bat ouale cu usturoiul pi...
Zaharul tos se pune intr-o cratita la topit.Nu se amesteca, doar se misca cratita. Cand se lichefiaza, se roteste cratita in asa fel incat sa se im...
Se spala fasolea, se rupe in bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
Foile de pandispan le-am cumparat. Intr-o cratita cu fund gros se amesteca puddingul, faina si zaharul. Se adauga laptele cate putin si s...
Se amesteca apa, uleiul, sarea, 2 linguri zahar, praful de copt si faina si se formeaza o coca nu prea tare. Se pune in folie de plastic si se lasa...
Se amesteca oul batut cu sare si faina pana se formeaza o coca nu foarte moale. Se intinde o foaie subtire ca la taitei si se taie forme(cerc, patr...
Toate condimentele se pun dupa gust Carnea se taie cubulete si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga condimentele si se acopera...
Se rad merele, se storc de zeama, si se calesc pe aragaz impreuna cu zahar si zahar vanilat - in functie de cat vrea fiecare de dulce. Se fac 2 compozitii.
Legumele, in afara de cartofi si rosii, se taie cubulete mici si se calesc in ulei. Cand legumele sunt calite se adauga cartofii taiati cuburi mai ...