Intr-un bol se amesteca drojdia cu zaharul si apa, apoi se adauga margarina, faina si sarea. Se framanta bine pana se incorporeaza bine margarina.
Punem fasolea in apa pentru cateva ore. Fasolea se pune la fiert in apa rece si se lasa sa dea in cateva clocote. Dupa ce incepe sa fiarb...
Ceapa se toaca marunt, ardeiul se taie fasii iar morcovul se rade pe razatoarea mica. Toate legumele se pun la calit in ulei. Pulpele se ...
Se spala carnea, se inteapa cu cutitul sa se patrunda mai bine, se presara cu sare si piper, apoi se pune in tigaie sa se rumeneasca usor pe toate partile.
Carnea de pui (merge si pulpa de porc sau vita) si ciupercile se fierb, separat si se toaca marunt apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. ...
Margarina se amesteca cu zaharul, zaharul si zaharul vanilat, pana devine spumoasa. Albusurile se bat spuma cu sarea. Peste compozitia de...
Pentru aceasta reteta am ales piersici pentru ca sunt gustoase, parfumate si dulci. Totusi merg folosite si alt fel de fructe. Se separa ...
Se dau merele, cu tot cu coaja, prin razatoarea mare. Se storc de zeama si se pun la calit intr-o cratita. Se adauga zaharul si se lasa s...
Pentru foi se amesteca ouale cu zaharul, pana se topeste. Se adauga restul de ingrediente si la urma faina,treptat, pana ce rezulta un aluat omogen...
Se spala oasele, se pune apa rece peste ele si se pun la fiert. Cand se formeaza spuma, se ia cu ajutorul unui spumar. Intre timp pregati...
Se spala carnea, burta si oasele si se pun la fiert in apa rece. Se da in cateva clocote si apoi se scurge apa si se inlocuieste cu apa rece. ...
Se curata dovleceii(de preferat mai cruzi, sa nu aiba seminte), se taie felii si se asezoneaza cu sare si piper. Se bat ouale, se adauga sare, pipe...