Se pun vinetele la copt direct pe flacara de la aragaz, se intorc pe toate partile pana cand se inmoaie si coaja este coapta. Se scot intr-o strecu...
La inceput preparam pandispanul care va inlocui piscoturile. Are o textura mai buna si este mai gustos. Se separa ouale, albusurile se ba...
Intr-un bol incapator se separa ouale si albusurile se bat cu un praf de sare. Cand sunt batute spuma se adauga zaharul si se bate pana se topeste ...
Se pun vinetele la copt (aproximativ 7 buc) direct pe flacara si se intorc pe fiecare parte pana se arde coaja si miezul se inmoaie. Ardeii se coc ...
Cel mai simplu este sa punem fasolea in apa pentru cateva ore. Fasolea se pune la fiert in apa rece si se lasa sa dea in cateva clocote. ...
Se spala aripioarele, se portioneaza(se taie in doua) si se aseaza pe un blat. Se condimenteaza dupa gust si se dau prin faina in care am pus sare ...
Prima data incepem cu blatul. In timp ce acesta se raceste facem siropul si crema. Se separa ouale si albusul se bate spuma cu sarea si z...
Intr-o cratita se pune la fiert lintea, cu apa cat sa o acopere. Se da in cateva clocote si se lasa la scurs. Legumele congelate impreuna...
Intr-un bol se amesteca ouale cu zaharul, sarea, margarina (sau unt) si amoniacul si se lasa acoperit la rece pentru 3-4 ore. Se adauga faina ...
Se toaca varza si se freaca cu putina sare sa se inmoaie. Costita se portioneaza dupa preferinta fiecaruia si se pune la calit in putin ulei(costit...
Se spala ficaciorii in mai multe ape. Se pune la prajit in ulei pentru cateva minute pe fiecare parte. Cand este gata se scoate intr-un b...
Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa fara sare. Cand fierbe se ia spuma care se formeaza. Intr-un bol se sparg ou...