In primul rand se pun stafidele la inmuiat in apa cu esenta de rom. Intr-un bol se amesteca branza cu zaharul, ouale, zaharul vanilat si stafidele ...
Se taie carnea cubulete si se pastreaza osul pentru ca da mai mult gust. Se pune la fiert in apa cu putiba sare si se ia spuma cand aceasta se form...
Se curata cartofii, se taie cuburi mari, se aseaza in tava si se condimenteaza dupa gust. Se taie carnatii in bucatele mici si se amesteca cu carto...
Se fierb pastele (cele mai bune sunt cele facute in casa-vezi reteta - Ravi...
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele dupa care se adauga faina.Rezulta un aluat moale, fin si matasos. Bolul se acopera cu folie de plastic ...
Se curata cartofii si se taie bastonase (pai). Se prajesc bine in baie de ulei. Cand cartofii sunt rumeniti se scurge aproape tot uleiul ...
Carnea se bate cu ciocanelul de frjptura, incat sa devina subtire si frageda. Se condimenteaza pesmetul si faina, apoi se bat ouale cu usturoiul pi...
Zaharul tos se pune intr-o cratita la topit.Nu se amesteca, doar se misca cratita. Cand se lichefiaza, se roteste cratita in asa fel incat sa se im...
Se spala fasolea, se rupe in bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
Foile de pandispan le-am cumparat. Intr-o cratita cu fund gros se amesteca puddingul, faina si zaharul. Se adauga laptele cate putin si s...
Se amesteca apa, uleiul, sarea, 2 linguri zahar, praful de copt si faina si se formeaza o coca nu prea tare. Se pune in folie de plastic si se lasa...
Se amesteca oul batut cu sare si faina pana se formeaza o coca nu foarte moale. Se intinde o foaie subtire ca la taitei si se taie forme(cerc, patr...