Se amesteca ingredientele aluatului (faina, oua, zahar, lapte drojdie, ulei, coaja de lamaie, sare, esentade rom) si se lasa la crescut. ...
Tortul este format din 3 blaturi. Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare si zaharul pana se intaresc ca la bezea. Se adauga faina...
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu sarea si zaharul pana devine o spuma tare ca la bezea. Se adauga restul de ingrediente, inclusiv praful...
Pentru pandispan se separa ouale, se bat albusurile cu sare si zahar pana cand devine o spuma tare si nu cade de pe tel. Se adauga uleiul, sucul de...
Aluat: Se separa galbenusurile de albusuri, se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana cand spuma...
La inceput preparam pandispanul care va inlocui piscoturile. Are o textura mai buna si este mai gustos. Se separa ouale, albusurile se ba...
Se amesteca apa, uleiul, sarea, 2 linguri zahar, praful de copt si faina si se formeaza o coca nu prea tare. Se pune in folie de plastic si se lasa...
O tava yena se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Painea se taie felii. Se incalzeste laptele cu 2 linguri de zahar si un plic de zah...