Meniu

Deserturi

/Food/Pasca%20taraneasca%20cu%20aluat%20pufos%20de%20cozonac%20si%20branza%20dulce/_DSC8094.jpg

Pasca taraneasca cu a...

Se amesteca ingredientele aluatului (faina, oua, zahar, lapte drojdie, ulei, coaja de lamaie, sare, esentade rom) si se lasa la crescut. ...


Tort Tiramisu

Tortul este format din 3 blaturi. Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare si zaharul pana se intaresc ca la bezea. Se adauga faina...


Rulada extra

Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu sarea si zaharul pana devine o spuma tare ca la bezea. Se adauga restul de ingrediente, inclusiv praful...


Prajitura cu crema po...

Pentru pandispan se separa ouale, se bat albusurile cu sare si zahar pana cand devine o spuma tare si nu cade de pe tel. Se adauga uleiul, sucul de...


Prajitura cu branza

Aluat: Se separa galbenusurile de albusuri, se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana cand spuma...


Tiramisu de casa

La inceput preparam pandispanul care va inlocui piscoturile. Are o textura mai buna si este mai gustos. Se separa ouale, albusurile se ba...


Placinta cu branza

Se amesteca apa, uleiul, sarea, 2 linguri zahar, praful de copt si faina si se formeaza o coca nu prea tare. Se pune in folie de plastic si se lasa...


Budinca cu scortisoar...

O tava yena se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Painea se taie felii. Se incalzeste laptele cu 2 linguri de zahar si un plic de zah...


Aperitive

Aperitive

Bauturi

Bauturi

Bucatarie Traditionala

Bucatarie Traditionala

Conserve

Conserve

De post

De post

Deserturi

Deserturi

Diverse

Diverse

Dulceturi si Compoturi

Dulceturi si Compoturi

Dulciuri

Dulciuri

Garnituri

Garnituri

Legume

Legume

Mic dejun

Mic dejun

Paine si patiserie

Paine si patiserie

Paste/Pizza

Paste/Pizza

Peste

Peste

Retete pentru copii

Retete pentru copii

Salate

Salate

Smothie

Smothie

Supe si ciorbe

Supe si ciorbe

Torturi

Torturi