Se taie foaia de aluat in 18 fasii de aproximativ 2 cm latime. Se unge fiecare fasie cu ou batut si se pune deasupra baconul. Se prinde f...
Se amesteca drojdia cu zaharul, se pune uleiul si apa calduta. Faina se amesteca cu sarea si se pune peste compozitia lichida. Se formeaz...
In primul rand se pun stafidele la inmuiat in apa cu esenta de rom. Intr-un bol se amesteca branza cu zaharul, ouale, zaharul vanilat si stafidele ...
Intr-un lighean incapator se cerne faina. Drojdia se amesteca cu putin lapte caldut si se toarna in faina, in mijloc. Intr-un bol se bat ...
Se freaca drojdia cu zaharul si se adauga apa calduta si uleiul. Se pune faina si sarea si se framanta bine.Iese o coca moale si pufoasa. ...
Se separa ouale si albusurile se bat spuma cu zaharul, sarea si coaja de lamaie, pana cand nu se mai simte zaharul.Se adauga galbenusurile, uleiul cate putin...
Se amesteca ingredientele uscate peste care se pun galbenusurile, albusurile batute spuma cu zaharul, laptele si uleiul. Iese un aluat nu prea gros...
Se amesteca zaharul cu drojdia, uleiul, maslinele si apa. Se adauga faina si sarea si se formeaza o coca moale si elastica. Va fi putin lipicioasa ...
Untul moale se amesteca cu ouale, zaharul, coaja de lamaie si sarea pana se omogenizeaza.Se adauga laptele, faina si praful de copt. Aluatul este gata. ...
Se separa ouale si albusul se bate spuma cu zaharul si sarea.Se adauga restul de ingrediente, amestecandu-se usor, prin rasturnare. Separat intr-un bol se pa...