Meniu

Chec cu unt Deserturi Dulciuri

Preparare

Intr-un bol incapator se separa ouale si albusurile se bat cu un praf de sare.

Cand sunt batute spuma se adauga zaharul si se bate pana se topeste si sta compozitia teapana.

Se adauga galbenusurile, laptele, untul topit, apoi faina si praful de copt.

Se amesteca usor pentru ca compozitia sa ramana pufoasa si aerata.

Se pregatesc 3 forme , se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina.

Se toarna 3/4 din compozitie(egal in fiecare tava).

In compozitia ramasa se adauga cacao si se toarna deasupra aluatului alb.

Se dau la cuptor la o temperatura de 170°C pentru aproximativ 45 de minute.

La final se lasa sa se raceasca, se feliaza si se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 281
#unt#chec
Ingrediente


60

Minute

9

Ingrediente

12

Portii
Chec cu untChec cu untChec cu untChec cu unt

Nici un comentariu inca. Fii primul!