Meniu

Mini cu masline Aperitive

Preparare

Drojdia de bere se amesteca cu zaharul, albusul de ou, uleiul, branza feta si kefirul.

Se adauga faina amestecata cu sarea si se framanta pana rezulta i coca moale, pufoasa si omogena.

Se unge cu o lingura de ulei si se lasa la crescut intr-un vas acoperit.

Pentru topping se amesteca toate ingredientele in blender (masline fara samburi, ardei rosu tocat, galbenus de ou, cateii de usturoi, ulei, sare, piper, oregano dupa gust).

Rezulta o crema groasa.

Cand aluatul s-a dublat in volum, se unge blatul cu ulei si se intinde o foaie nu foarte groasa, ca la gogosi.

Se taie cu ajutorul unei forme, sau a unui pahar.

Tava se imbraca cu hartie de copt dupa care se aseaza bucatile de aluat.

Deasupra se ung cu crema de masline si se presara cascaval ras.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 175°C, pentru aproximativ 15 - 20 de minute.

Se mananca calde cu ketchup si o bere rece.

Am facut reteta ... 266
#masline
Ingrediente


60

Minute

19

Ingrediente

30

Portii
Mini cu maslineMini cu maslineMini cu maslineMini cu maslineMini cu masline

Nici un comentariu inca. Fii primul!