Pentru inceput trebuie spus ca avem nevoie de un bol degresat, foarte curat si uscat. Deasemenea si paletele mixerului. In bol se pun doar albusuri...
Se spala ardeii, se curata de cotoare dar se opreste partea cu codita pentru a forma un capac. Morcovul si telina se dau pe razatoarea mica. ...
Ciresele se curata de samburi si se clatesc cu apa rece. Fructele se stropesc cu zeama de lamaie, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu zaharul si se p...
Eu prefer foitajul Morarita pentru ca are cele mai bune rezultate.Are doua foi, fiecare de 400 g.prima foaie am impartit-o in 9 patrate. Am luat un...
Se pune seara fasolea la inmuiat intr-un bol cu apa. Se scurge apa, se pune alta si se lasa la fiert. Cand fierbe, se scurge apa si se pu...
Gemul: Fructele se stropesc cu zeama de lamaie, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu zaharul si se pun la foc mediu intr-o cratita cu...
Ingredientele se taie cubulete si se amesteca. Tava se unge cu ulei. Smantana se amesteca cu sare si usturoiul pisat si se unge cu ea fel...
Untul moale se amesteca cu ouale, zaharul, coaja de lamaie si sarea pana se omogenizeaza.Se adauga laptele, faina si praful de copt. Aluatul este gata. ...
BLAT: Se bat ouale întregi cu praful de sare, zaharul si uleiul. Se adauga faina si cacao pâna când compozitia devine omog...
Se curata pestele, se spala bine (optional se taie capul) si se sterge cu un prosop de hartie.Se condimenteaza atat in afara cat si in interior si se aseaza ...
Este un desert compus din doua creme delicioase, frisca si fructe. Intr-o cratita cu fund gros, se amesteca ouale, zaharul, sarea si amidonul.Cand ...
Se pune apa cu uleiul si sarea la fiert. Cand incepe sa fiarba, se adauga faina si se amesteca energic pana la incorporare.Cand incepe sa se desprinda de per...