Food

Barcute cu icre de hering

Se pune apa la fiert si atunci cand da in clocot, se toarna grisul amestecandu-se continu.Dupa cateva minute este gata.Se rastoarna pe o farfurie intinsa, ud...


Paste cu cubulete de carne

Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa deoparte. Intr-o tigaie se caleste ceapa pana devine translucida, se adauga condimentele, carnea taiata cubulete s...


Pui cu cartofi aurii

Se alege un pui cu greutatea intre 1500 si 2000 g. Se spala si se sterge cu prosoape absorbante. Se prepara un amestec de ingrediente (mai jos) cu care se fr...


Croissant pufos

Se pun 15 g zahar impreuna cu drojdia si laptele caldut si se lasa 10 min. sa se inmoaie.Dupa aceea se adauga oul,uleiul,restul de zahar,sarea si faina si se...


Briose delicioase

Se separa ouale si albusul se bate spuma cu zaharul si sarea.Se adauga restul de ingrediente, amestecandu-se usor, prin rasturnare. Separat intr-un bol se pa...


Chiftelute delicioase cu piure de cartofi

Se amesteca toate ingredientele maruntite si se lasa macar 30 de minute pentru a sa combina aromele. Pesmetul se amesteca cu condimentele (dupa gus...


Orez cu lapte la tuci

Din punctul meu de vedere, cel mai bine se gateste orezul cu lapte in tuci sau intr-o cratita de tuci . Se pune laptele impreuna cu sarea si zaharu...


Chifle cu carne

Se amesteca ingredientele si se face o coca moale care se lasa la dospit intr-un castron uns cu ulei si acoperit, pentru o ora. Se caleste ceapa ta...


Aperitive

Aperitive

Bauturi

Bauturi

Bucatarie Traditionala

Bucatarie Traditionala

Conserve

Conserve

De post

De post

Deserturi

Deserturi

Diverse

Diverse

Dulceturi si Compoturi

Dulceturi si Compoturi

Dulciuri

Dulciuri

Garnituri

Garnituri

Legume

Legume

Mic dejun

Mic dejun

Paine si patiserie

Paine si patiserie

Paste/Pizza

Paste/Pizza

Peste

Peste

Retete pentru copii

Retete pentru copii

Salate

Salate

Smothie

Smothie

Supe si ciorbe

Supe si ciorbe

Torturi

Torturi