Meniu

Fursecuri cu alune Paine si patiserie

Preparare

Se separa ouale si albusurile se bat spuma cu zaharul, sarea si coaja de lamaie, pana cand nu se mai simte zaharul.Se adauga galbenusurile, uleiul cate putin, alunele macinate si faina.

Se amesteca prin rasturnare pana la omogenizare.

Se pun in tava de copt, pe hartie de copt, cu ajutorul unui pos de ornat sau cu lingurita.

Se orneaza cu alune, rahat si stafide si se introduc la cuptor la o temperatura de 170°C pentru 15 minute.

Cand sunt gata se topeste ciocolata si se pune peste fursecuri.

Sunt fragede, gustoase si merg cu un pahar de lapte cald.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 291
#fursecuri#alune
Ingrediente


60

Minute

8

Ingrediente

12

Portii
Fursecuri cu aluneFursecuri cu aluneFursecuri cu aluneFursecuri cu aluneFursecuri cu aluneFursecuri cu alune

Nici un comentariu inca. Fii primul!