Se spala bucatile de pui, se pun in apa si se lasa la fiert. Se curata legumele, ceapa si ardeiul se taie cubulete marunte, iar morcovul si telina ...
Se pune apa la fiert si atunci cand da in clocot, se toarna grisul amestecandu-se continu.Dupa cateva minute este gata.Se rastoarna pe o farfurie intinsa, ud...
Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa deoparte. Intr-o tigaie se caleste ceapa pana devine translucida, se adauga condimentele, carnea taiata cubulete s...
Se alege un pui cu greutatea intre 1500 si 2000 g. Se spala si se sterge cu prosoape absorbante. Se prepara un amestec de ingrediente (mai jos) cu care se fr...
Se pun 15 g zahar impreuna cu drojdia si laptele caldut si se lasa 10 min. sa se inmoaie.Dupa aceea se adauga oul,uleiul,restul de zahar,sarea si faina si se...
Se separa ouale si albusul se bate spuma cu zaharul si sarea.Se adauga restul de ingrediente, amestecandu-se usor, prin rasturnare. Separat intr-un bol se pa...
Se amesteca toate ingredientele maruntite si se lasa macar 30 de minute pentru a sa combina aromele. Pesmetul se amesteca cu condimentele (dupa gus...
Din punctul meu de vedere, cel mai bine se gateste orezul cu lapte in tuci sau intr-o cratita de tuci . Se pune laptele impreuna cu sarea si zaharu...
Se amesteca ingredientele si se face o coca moale care se lasa la dospit intr-un castron uns cu ulei si acoperit, pentru o ora. Se caleste ceapa ta...