Meniu

Supa cu galusti Supe si ciorbe

Preparare

Se spala bucatile de pui, se pun in apa si se lasa la fiert.

Se curata legumele, ceapa si ardeiul se taie cubulete marunte, iar morcovul si telina se rad pe razatoarea mica.

Intr-o tigaie se pune ceapa la calit in putin ulei. Cand ceapa se inmoaie, se pune restul de legume si se amesteca mereu sa nu se lipeasca, pentru cateva minute.

Separat, intr-un bol se bat ouale cu sare si se adauga praful de copt.

Cand ouale sunt batute bine se adauga grisul care se incorporeaza cu miscari line.Compozitia se lasa sa se odihneasca 15 minute pentru a-i permite grisului sa se umfle.

Peste legumele calite se toarna doua polonice din zeama in care fierbe carnea si se mai dau cateva clocote.Se pune mai multa zeama, si totul se strecoara in oala de supa.In acest fel, supa ramane limpede, dar gustoasa.

Cu ajutorul unei linguri umezite de fiecare data, se formeaza galustile care se fierb cateva minute.

La final se potriveste de sare si se pune patrunjel tocat.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 341
#supa#galusti
Ingrediente


90

Minute

9

Ingrediente

8

Portii
Supa cu galustiSupa cu galustiSupa cu galusti

Nici un comentariu inca. Fii primul!