Meniu

Croissant pufos Smothie

Preparare

Se pun 15 g zahar impreuna cu drojdia si laptele caldut si se lasa 10 min. sa se inmoaie.Dupa aceea se adauga oul,uleiul,restul de zahar,sarea si faina si se framanta pana se obtine o coca moale si matasoasa.Se lasa la crescut cam o ora, dupa care se imparte in 10 buc.

Se ia fiecare bucata si se intinde intr-o foaie subtire, dupa care se unge cu untul moale, la temperatura camerei. Se pun foile unse una peste alta, apoi se intind pana ajunge la o grosime de aproximativ 30 mm.Se taie foaia in triunghiuri egale (se pun diverse umpluturi:branza,cascaval,ciocolata etc.)si se ruleaza de la baza spre varf.Se aseaza in tava, pe hartie de copt, se unge cu ou batut si se da la cuptor (incalzit in prealabil)pentru aproximativ 25 min. la o temperatura de 180 °C.

Ies pufoase si crocante pe deasupra si se pastreaza la fel si a doua zi.

Cu adevarat minunate  !!!

Pofta mare.

Am facut reteta ... 345
#Croissant
Ingrediente


60

Minute

7

Ingrediente

6

Portii
Croissant pufosCroissant pufosCroissant pufosCroissant pufosCroissant pufosCroissant pufosCroissant pufos

Nici un comentariu inca. Fii primul!