Moristi si mini pateuri din foitaj Smothie
Eu prefer foitajul Morarita pentru ca are cele mai bune rezultate.Are doua foi, fiecare de 400 g.prima foaie am impartit-o in 9 patrate.
Am luat un patrat, l-am crestat din colturi spre mijloc, dar nu pana la capat.
Se unge cu gem.
Se aduce fiecare colt spre mijloc si se lipeste bine.
In mijloc se pune o lingurita de gem si se aseaza un fruct. Asa se formeaza morisca.
In tava se pune hartie de copt.
Se unge cu ou batut si se introduce la cuptor la 180°C , cu ventilatie pentru 15 minute.
A doua foaie am impartit-o in 24 de bucati. Am pus in mijlocul fiecareia o gramajoara de branza si am lipit pe margini formand astfel un triunghi.Le-am uns cu ou batut si le-am bagat la cuptor la fel ca si pe primele.
Sunt niste gustari foarte bune, usor de facut si gustoase.
Pofta buna!
Am facut reteta ... 370