Intr-un bol se amesteca drojdia cu zaharul si apa, apoi se adauga margarina, faina si sarea.
Se framanta bine pana se incorporeaza bine margarina.
Se lasa aluatul la dospit, acoperit cu o folie de plastic, aproximativ 40 de minute.
Cand a crescut se imparte aluatul in 16 bucati si se formeaza chifle.
Se aseaza intro tava, pe hartie de copt si se lasa iar la crescut, pentru 20 de minute.
Se unge fiecare chifla cu ulei si se introduce tava la cuptor la 175°C pentru aproximativ 25 de minute.
Cand se scot se tin intru-un servet curat, sa se faca moi si pufoase.
Se amesteca carnea cu condimentele pana se omogenizeaza, apoi se lasa la rece macar o ora, sa se intrepatrunda gusturile.
Dupa o ora se formeaza 16 chiftele care se aplatizeaza si se pun pe gratar.
Se fac 2 minute pe fiecare parte.
Asamblarea:
Se taie chiflele in doua si se aseaza chiftelele fierbinti.
Deasupra se pune cascavalul, castravetii, salata, rosiile si sosurile.
Deasupra se aseaza cealalta parte din chifla.
Se serveste cald alaturi de o bere rece.
Pofta buna!
Am facut reteta ... 338