Meniu

Dulceata de cirese Dulceturi si Compoturi

Preparare

Intr-o cratita cu fundul gros, se pune apa si zaharul la fiert.Se lasa sa fiarba pana se leaga un sirop.

Se adauga fructele si se mai lasa la fiert.Cand se formeaza spuma, se ia cu ajutorul unui spumar.

Se fierbe la foc mic pana se leaga.

Daca atunci cand pui o picatura de sirop pe farfurie nu se imprastie, este gata.

Spre final se adauga zaharul vanilat.

Se stinge focul si se lasa sa se raceasca in cratita.

Se pune in borcane inchise ermetic si se depoziteaza in camara.

Este un desert delicios, atat simplu ,cu unt pe paine sau cu clatite.

Rezultatul: 4 borcane de 350 ml.

Pofta buna !
 

Am facut reteta ... 351
#dulceata#cirese
Ingrediente


120

Minute

4

Ingrediente

4

Portii
Dulceata de cireseDulceata de cireseDulceata de cireseDulceata de cireseDulceata de cireseDulceata de cirese

Nici un comentariu inca. Fii primul!