Meniu

Ciorba ardeleneasca de vacuta Supe si ciorbe

Preparare

Carnea se spala, se taie în doua-trei bucati mai mici si se pune la fiert în apa rece. Se spumeaza si se fierbe pâna ce carnea este aproape fiarta.

Ceapa se taie marunt, iar morcovul, telina si albitura se taie putin mai mare. Se calesc în putin ulei cu apa sau supa de came si se adauga la ciorba împreuna cu o lingurita de Knorr Delikat.

Dupa 5-6 minute se adauga varza taiata careuri si ardeiul gras taiat marunt.

Carnea se scoate, se taie cubulete si se pune la loc în ciorba.

Când toate ingredientele sunt patrunse, se adauga rosiile decojite si taiate cubu­lete.

Oul se bate, se amesteca cu smântâna si faina, se dilueaza cu putina zeama fierbinte de la ciorba si se adauga la ciorba în fir subtire.

Se amesteca si se mai lasa câteva minute la foc potrivit. Se potri­veste gustul cu sare si sare de lamâie, iar înainte de servire se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt.

Pofta buna.

Am facut reteta ... 311
Ingrediente


0

Minute

14

Ingrediente

0

Portii

Nici un comentariu inca. Fii primul!