Sufleu de spanac cu rosii Bucatarie Traditionala
Se curata ceapa, se toaca si se caleste in ulei.
Se adauga faina si se prajeste.
Se toarna supa fierbinte si se lasa la foc mic aproximativ 20 de minute.
Se decongeleaza spanacul si se toaca. Se spala rosiile si se taie felii.
Se unge o forma si se incalzeste cuptorul la 200 grade.
Se amesteca ouale, laptele si smantana si se sareaza.
Se amesteca 125 grade de cascaval cu faina.
Se adauga sare, piper si cimbru si se aseaza intr-o forma.
Se adauga ouale si laptele si se presara deasupra 80 grame cascaval.
Se toarna spanacul, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Se aseaza deasupra feliile de rosii.
Se sareaza si se pipereaza.
Se toarna restul compozitiei din oua si lapte si se presara cascaval.
Se coace aproximativ 40 de minute.
Am facut reteta ... 322