Paine rapida cu chimen la tigaie - Paine fara cuptor! Bucatarie Traditionala Paine si patiserie

Preparare

Se amesteca bine faina cu sarea, chimenul, semintele de in.

Drojdia se amesteca cu apa (calduta), zaharul, drojdia si uleiul de masline.

Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza o coca moale ca ee framanta cu mainile unse cu ulei vergetal.

Se lasa la crescut aproximativ o ora, intr-un loc cald.

Cand coca a crescut, se framanta cateva minute si se intande intr-o tigaie unsa cu ulei vegetal.

Se mai lasa la crescut in tigaie aproximativ 30 minute.

Se pune tigaia pe aragaz la foc mic, acoperita cu capac si se coace pe ambele parti pana se rumeneste (aproximativ 5 min pe fiecare parte).

Cand este gata se lasa aproximativ 10 minute acoperita cu un servet.

Este foarte gustoasa, usor de preparat si satiosa.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 51
#paine# in# chimen
Ingrediente


120

Minute

7

Ingrediente

4

Portii
Paine rapida cu chimen la tigaie - Paine fara cuptor!Paine rapida cu chimen la tigaie - Paine fara cuptor!Paine rapida cu chimen la tigaie - Paine fara cuptor!Paine rapida cu chimen la tigaie - Paine fara cuptor!

Nici un comentariu inca. Fii primul!