Preparare

Se spala foarte bine ficatii, pipotele si copanelele de pui.

Pipotele se pun la fiert in apa rece si o lingurita de sare grunjoasa.

Se spumeaza din cand in cand, apoi cand sunt aproape fierte se adauga copanelele si 3 foi dafin, un pic de cimbru si 8 boabe de piper.

Se fierb in continuare pana cand sunt patrunse bine.

Separat, in alta cratita, se pun ficatii in apa rece cu sare.

Se adauga 4 boabe de piper si o foaie de dafin.

Nu se fierb prea mult pentru ca spre deosebire de pipote, ficatul este fraged.

Dupa ce sunt fierte se scot cu un spumar si se lasa la racit.

Ceapa si usturoiul se spala apoi se toaca rondele.

Intre timp se pun la fiert 5 oua.

Cand sunt fierte, se lasa la racit si apoi se decojesc.

In putin ulei se calesc ceapa si usturoiul aproximativ 3,4 minute pana se inmoaie.

Carnea, ficatul si pipotele se toaca cubulete mici, iar pararul si patrunjelul deasemenea .

Intr-un bol incapator se amesteca toate ingredientele tocate, mararul, patrunjelul si 4 oua.

Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.

Se ia o tava de cozonac si se unge cu ulei, apoi se tapeteaza cu pesmet.

Se toarna 1/2 din compozitie apoi deasupra se aseaza ouale fierte intregi.

Se acopera cu restul de compozitie si pe deasupra se mai presara niste pesmet.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 90°C, pentru aproximativ 40 de minute.

Se scoate cand este gata si se lasa la racit in tava.

Se feliaza si se serveste dupa gust.

Pofta buna!

Paste fericit!

Am facut reteta ... 7
#pui#drob
Ingrediente


90

Minute

14

Ingrediente

6

Portii
Drob de puiDrob de puiDrob de puiDrob de puiDrob de puiDrob de pui

Nici un comentariu inca. Fii primul!