Ciorba de loboda

Preparare

Se spala loboda in mai multe ape se se taie fidea mai lata.

Legumele se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.

Cand s-au inmuiat se adauga loboda si se caleste pana se inmoaie (maxim 6,7 minute).

Se adauga borsul si se lasa sa fiarba. Se stinge cu bors ca sa isi pastreze culoarea frumoasa.

Cand da in clocot se adauga orezul si se completeaza cu apa(aproximativ 2 l)

Spre final (cand a fiert orezul ), se adauga oul batut, apoi pasta de tomate.

Se potriveste De sare si piper, apoi se pune leusteanul tocat.

Se poate servi atat fierbinte cat si rece.

In varianta de post nu se pune ou.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 15
#LOBODA#CIORBA
Ingrediente


40

Minute

14

Ingrediente

6

Portii
Ciorba de lobodaCiorba de lobodaCiorba de loboda
  • FOTO: Mihai Marin
  • | 2 months ago
  • | Categorie:
  • | Vizualizari: 0
  • | Print
  • | Salveaza

Nici un comentariu inca. Fii primul!