Preparare

Aluat: Se amesteca toate ingredientele (inclusiv bicarbonat stins in otet) si rezulta o coca moale si usor faramicioasa.

Se lasa  la rece pentru 30 de minute.

Se scoate de la rece si se da prin masina de tocat la care se ataseaza forma pentru biscuiti, sau se poate intinde foaie nu foarte groasa, si taia in diferite forme.

Se aseaza in tava pe hartie de copt, cu distanta intre ele, si se baga in cuptor la 170°C pentru aproximativ 15 minute.

Din aceasta compozitie ies aproximativ 100 de bucati.

Crema: Intr-o cratita se pune 1/2 din cantitatea de margarina si zaharul, apoi se pune pe foc.

Cand se topeste, se ia de pe foc si se adauga puddingul si cacao.

Se subtiaza cu lapte si se pune din nou pe foc, amestecandu-se constant, pana se ingroasa.

Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc, se adauga esenta de rom si restul de margarina .

Cand s-a omogenizat, se pune intr-un bol, se acopera cu o folie de plastic - direct pe crema si se lasa sa se raceasca.

Asamblarea

Biscuitii se lipesc intre ei cu crema si in acelasi timp se ung si marginile.

Se rotesc prin nuca in care am pus 2 linguri de zahar si 1 plic zahar vanilat.

Se aseaza pe un platou si in mijlocul ciupercutelor se pune o visina din visinata.

Sunt niste prajituri foarte gustoase si aratoase.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 9
#ciupercute
Ingrediente


90

Minute

17

Ingrediente

6

Portii
CiupercuteCiupercuteCiupercute

Nici un comentariu inca. Fii primul!