Pandispan cu fructe de sezon Deserturi Dulciuri

Preparare

Pentru aceasta reteta am ales piersici pentru ca sunt gustoase, parfumate si dulci.

Totusi merg folosite si alt fel de fructe.

Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si sarea.

Galbenusurile se amesteca cu zaharul si margarina, la temperatura camerei.

In compozitia cu margarina se adauga faina, praful de copt si laptele.

Cand sunt incorporate, se adauga spuma de albusuri si se amesteca usor, cu miscari de jos in sus, sa se pastreze compozitia aerata.

Piersicile se taie felii.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se niveleaza aluatul, iar deasupra se aseaza feliile de piersici, peste care se presara zahar tos.

In acest fel, piersicile isi lasa suc care se caramelizeaza .

Se introduce tava la cuptor la o temperatura de 170°C pentru aproximativ 40 de minute.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 19
#piersici#pandispan#fructe
Ingrediente


60

Minute

9

Ingrediente

12

Portii
Pandispan cu fructe de sezonPandispan cu fructe de sezonPandispan cu fructe de sezonPandispan cu fructe de sezon

Nici un comentariu inca. Fii primul!