Preparare

Se spala oasele, se pune apa rece peste ele si se pun la fiert.

Cand se formeaza spuma, se ia cu ajutorul unui spumar.

Intre timp pregatim carnea pentru perisoare.

Intr- un bol se pune cernea, peste ea se pun condimentele, sarea,  orezul spalat in mai multe ape si oul.

Se lasa deoparte sa se intrepatrunda aromele.

Cand oasele de porc sunt aproape fierte, se adauga ceapa taiata marunt, morcovul ras pe razatoarea mare, ardeiul fasii si telina data pe razatoarea mare.

Intre timp intr-o craticioara se pune apa la fiert, iar cand fierbe se pun rosiile.Se dau in cateva clocote si se scot pe o farfurie.

Cand se mai racesc, se pot decoji si toca marunt.

Dupa ce legumele s-au fiert, din carnea tocata, se formeaza perisoare de marimea unei nuci.

In timp ce fierbe ciorba, se pun perisoarele care se mai fierb cateva minute, apoi se adauga rosiile tocate marunt.

Borsul se da in fiert apoi se adauga in ciorba.

Se mai lasa sa dea in cateva clocote.

Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.

La final se adauga verdeata.

Nota: inainte de a pune legumele in ciorba, acestea se pot cali in putin ulei.Am ales varianta de a le fierbe pentru ca este mai dietetica. In ambele variante, ciorba este la fel de gustoasa.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 71
#perisoare#ciorba
Ingrediente


90

Minute

17

Ingrediente

6

Portii
Ciorba de perisoareCiorba de perisoareCiorba de perisoareCiorba de perisoareCiorba de perisoare

Nici un comentariu inca. Fii primul!