Preparare

Se spala carnea, burta si oasele si se pun la fiert in apa rece.

Se da in cateva clocote si apoi se scurge apa si se inlocuieste cu apa rece.

Se lasa la fiert  iar cand este aproape fiarta, se adauga legumele intregi si foile de dafin.

Se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase.

Se strecoara zeama si se adauga carnea fiarta.

Se curata usturoiul si se zdrobeste intr-un mojar, apoi se adauga putine zeama din ciorba.

Se strecoara zeama de la usturoi si se continua fiertul la foc mic.

Intr-un bol se pune smantana si se adauga galbenusurile.

Se amesteca pana la omogenizare apoi se toarna cate putina zeama din ciorba pana se subtiaza , apoi se adauga in ciorba.

Se potriveste de sare si piper apoi fiecare isi pune otet dupa gust.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 33
#ciorba#burta
Ingrediente


120

Minute

13

Ingrediente

4

Portii
Ciorba de burtaCiorba de burta

Nici un comentariu inca. Fii primul!