Aripioare de pui crocante Bucatarie Traditionala Diverse

Preparare

Se spala aripioarele, se portioneaza(se taie in doua) si se aseaza pe un blat.

Se condimenteaza dupa gust si se dau prin faina in care am pus sare si piper.

Se bat ouale, se pune sare si piper, apoi se scufunda aripioarele.

Se scot din ou si se dau din nou prin faina.

Se pun la prajit in ulei incins si se lasa la foc mediu, pentru cateva minute pe fiecare parte.

Se lasa sa se rumeneasca, apoi se scot pe un prosop absorbant.

Se servesc cu cartofi prajiti, salata sau alte garnituri.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 24
#PUI#CROCANTE#ARIPIOARE
Ingrediente


0

Minute

8

Ingrediente

0

Portii
Aripioare de pui crocanteAripioare de pui crocanteAripioare de pui crocanteAripioare de pui crocanteAripioare de pui crocante

Nici un comentariu inca. Fii primul!