Minitort cu ciocolata Dulciuri Torturi

Preparare

Prima data incepem cu blatul.

In timp ce acesta se raceste facem siropul si crema.

Se separa ouale si albusul se bate spuma cu sarea si zaharul.

Cand se formeaza o spuma tare, se adauga galbenusurile si faina, amestecandu-se usor, ca aluatul sa ramana pufos si aerat.

Se rastoarna intr-o forma cu diametrul de aproximativ 25 cm, tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 170°C pentru 25 de minute.

Se lasa sa se raceasca in cuptor.

Cand s-a racit se taie in doua.

Intr-o cratita cu fund gros se pun ouale, zaharul si cacao.Se pune pe foc si se lasa pana da in cateva clocote si se ingroase.

Cand s-a ingrosat se mixeaza cu untul.

Trebuie sa iasa fina si lucioasa.

Se da la racit.

Intr-o cratita se pune zaharul si apa iar cand da in fiert se adauga visinele si scortisoara.Se ia spuma care se formeaza.

Dupa cateva minute se strecoara fructele care se paseaza printr-o sita.

Cand nu mai este fierbinte, se imparte in doua si se siropeaza fiecare bucata de blat

Dupa ce am puc siropul, se pune doua treimi din crema si se acopera cu cealalta bucata de blat siropat.

Restul de crema se pune deasupra si se decoreaza dupa gustul fiecaruia.

Pentru ca prefer mai putina frisca, eu am pus bezea in care am pus sirop de visine.

Este un desert bogat, gustos si de efect.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 37
#tort#ciocolata
Ingrediente


70

Minute

15

Ingrediente

8

Portii
Minitort cu ciocolataMinitort cu ciocolataMinitort cu ciocolataMinitort cu ciocolataMinitort cu ciocolataMinitort cu ciocolataMinitort cu ciocolataMinitort cu ciocolata

Nici un comentariu inca. Fii primul!