Gulas cu carne de vita

Preparare

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa fara sare.

Cand fierbe se ia spuma care se formeaza.

Intr-un bol se sparg ouale, se pune sare si se amesteca cu faina.

Rezulta o compozitie moale, ca la pandispan.

Cand carnea este aproape fiarta, se pune compozitia cu ou, cu ajutorul unei linguri, ca la galusti.

Se lasa la fiert pana sunt patrunse.

Se adauga pasta de tomate,

se potriveste de sare si piper si se lasa sa scada pana se formeaza un sos mai consistent.

Se serveste cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 147
#vita#gulas
Ingrediente


60

Minute

7

Ingrediente

4

Portii
Gulas cu carne de vitaGulas cu carne de vitaGulas cu carne de vitaGulas cu carne de vitaGulas cu carne de vita
  • FOTO: Mihai Marin
  • | 1 year ago
  • | Categorie:
  • | Vizualizari: 0
  • | Print
  • | Salveaza

Nici un comentariu inca. Fii primul!