Pandispan cu branza Paine si patiserie

Preparare

In primul rand se pun stafidele la inmuiat in apa cu esenta de rom.

Intr-un bol se amesteca branza cu zaharul, ouale, zaharul vanilat si stafidele pana la omogenizare.

Pentru pandispan, se separa ouale si albusul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat.

Galbenusurile se freaca cu sarea si uleiul adaugat treptat.

In spuma de albusuri se adauga treptat cate o lingura de lapte pana ce se pune tot.

Se amesteca cele doua compozitii si se adauga faina in ploaie, odata cu praful de copt.

Compozitia se imparte in doua parti egale.

Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.

Se toarna o parte din compozitie in tava, se niveleaza si se introduce in cuptorul preincalzit la 170°C pentru 7 minute.

Dupa cele 7 minute se scoate tava, se toarna branza, apoi se pune restul de aluat si se niveleaza din nou.

Se introduce din nou la cuptor pentru inca 45 de minute.La final se face testul scobitorii.

Se lasa sa se raceasca si se taie in bucati, dupa care se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 34
#pandispan#branza
Ingrediente


70

Minute

16

Ingrediente

10

Portii
Pandispan cu branzaPandispan cu branzaPandispan cu branzaPandispan cu branzaPandispan cu branzaPandispan cu branza

Nici un comentariu inca. Fii primul!