Budinca cu scortisoara Deserturi

Preparare

O tava yena se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet.

Painea se taie felii.

Se incalzeste laptele cu 2 linguri de zahar si un plic de zaharul vanilat.

Se trec feliile de paine prin lapte si se scot intr-o farfurie.

Se separa ouale, galbenusurile se freaca cu sarea si faina, iar albusurile se bat spuma cu restul de zahar si cele doua plicuri de zahar vanilat.

Se amesteca cele doua compozitii cu miscari line, sa ramana pufoase.

Painea se aseaza in tava tapetata si deasupra se toarna aluatul batut.

Pe deasupra se pudreaza cu scortisoara.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 170°C pentru aproximativ 40 de minute.

Se lasa la racit in cuptor.

Se serveste rece cu dulceata si inghetata.

Este un desert usor si racoritor pentru zilele de vara.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 37
#scortisoara#budinca
Ingrediente


60

Minute

8

Ingrediente

6

Portii
Budinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoaraBudinca cu scortisoara

Nici un comentariu inca. Fii primul!