Chec cu vanilie pufos Smothie

Preparare

Se separa ouale si albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se bat cu margarina (la temperatura camerei), se adauga zaharul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Peste aceasta compozitie se adauga spuma de albusuri si se amesteca usor, pentru a ramane pufos.

Se pune 3/4 din compozitie intr-o tava de cozonac (in tava se pune hartie de copt). In restul de compozitie se adauga cacao si se pune cu lingura peste aluatul din tava.

Se introduce tava in cuptorul incins la 175°C pentru 35 de minute.

Cand se raceste se pudreaza cu zahar si se feliaza.

Pentru doua checuri se dubleaza compozitia.

Este un desert usor, pufos si grozav de savurat alaturi de prieteni.

Chec-ul este originar din germania. Pofta buna!

Am facut reteta ... 4
#vanilie#chec
Ingrediente


60

Minute

9

Ingrediente

6

Portii
Chec cu vanilie pufosChec cu vanilie pufosChec cu vanilie pufosChec cu vanilie pufosChec cu vanilie pufosChec cu vanilie pufosChec cu vanilie pufos

Nici un comentariu inca. Fii primul!