Ciulama de pipote de pui Bucatarie Traditionala

Preparare

Se curata pipotele, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se ia spuma care se formeaza.

Se taie ceapa si usturoiul si ardeiul iute foarte marunt, morcovul se da pe razatoarea mica si ardeiul se taie fasii mici.

Se pun la calit in putin ulei.

Faina se amesteca cu putina zeama de la pipote si se subtiaza , apoi se toarna peste legumele calite.

Se amesteca constant si se pune in continuare zeama de la pipote pana cand capata o consistenta de smantana .

Se pun pipotele si se lasa la fiert sa se patrunda gusturile.

Se potriveste de sare si piper .

Se serveste cu mult patrunjel verde si mamaliguta calda.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 37
#pui#pipote#ciulama
Ingrediente


60

Minute

9

Ingrediente

4

Portii
Ciulama de pipote de puiCiulama de pipote de puiCiulama de pipote de puiCiulama de pipote de puiCiulama de pipote de pui

Nici un comentariu inca. Fii primul!