Tocana cu jambon si salata de varza Bucatarie Traditionala

Preparare

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare, cat sa ii acopere.

Se lasa sa dea in cateva clocote, se adauga foile de dafin si se stinge focul.

Se curata ceapa, se taie solzisori si se pune la calit, la foc micut, in ulei.

Se adauga morcovul ras pe razatoarea mica, usturoiul tocat marunt, ardeiul taiat fasii si resrul condimentelor.

Se calesc impreuna cam 5 minute, dupa care se rastoarna peste cartofi.

Se introduce cratita la cuptor la o temperatura de 200°C pentru aproximativ 40 de minute.

Salata de varza:

Se toaca varza fideluta, se freaca cu sare sa se inmoaie si se adauga restul de ingrediente.

Acest fel este la fel de delicios cu paine de casa sau cu mamaliguta.

Pofta buna!

Am facut reteta ... 2
#varza#tocana#jambon
Ingrediente


120

Minute

20

Ingrediente

6

Portii
Tocana cu jambon si salata de varzaTocana cu jambon si salata de varzaTocana cu jambon si salata de varzaTocana cu jambon si salata de varzaTocana cu jambon si salata de varza

Nici un comentariu inca. Fii primul!