Frigarui de pui cu lamaie Bucatarie Traditionala

Preparare

Se storc lamaile. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul.

Se taie ardeiul iute in doua, se scot semintele si se sareaza.

Se amesteca toate aceste ingrediente intr-un bol, apoi se adauga ulei si sare, obtinandu-se o marinata.

Se taie pieptul de pui in bucati mici. Se pun intr-un castron si se acopera cu marinata.

Se amesteca si se lasa la marinat doua ore. In acest timp, se spala, se curata de samburi si se taie ardeii in cubulete.

Se curata frunzele de dafin. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Se acopera tava cuptorului cu folie de aluminiu.

Se scot bucatile de carne din marinata si se infig pe bete de frigarui, alternand cu foile de dafin si cubuletele de ardei.

Se pun frigaruile pe tava si se sareaza.

Se lasa 20 de minute la cuptor si se intorc frigaruile pe fiecare parte, ca sa se patrunda bine.

Se scot din cuptor si se pot servi cu o garnitura de orez alb.

Pofta buna.

Am facut reteta ... 79
Ingrediente


0

Minute

11

Ingrediente

0

Portii

Nici un comentariu inca. Fii primul!